PEAT edukacija 3.10.-19.12.2022.

 

PEAT (Primordijalne Energije Aktivacija i Transcendencija) je skup metoda za brzo i efikasno rješavanje problema na emocionalnoj, mentalnoj, psihološkoj, energetskoj te spiritualnoj razini.

Sastoji od niza alata s pomoću kojih ulazimo duboko u podsvijest s ciljem pronalaženja programa i emotivnih naboja koji nas ograničavaju u svakodnevnom životu. 

Bit PEAT tehnike je sloboda od strahova i ostalih „kočnica“ koje su nas neprestano ograničavale u postizanju svog punog potencijala.

 

U PEAT edukaciji uči se 11 metoda za rad na sebi i rješavanje problema.

Edukacija je online, jednom tjedno na webinaru od 3h koji je koncipiran tako da se u prvom dijelu objašnjava metoda i pokazuje na primjeru te, kad su svi spremni, dijele se u parove raditi metodu uz podršku i mentorstvo Anamarije Ferrari, voditeljice edukacije i certificirane trenerice PEATa.

Opis i cijena svih metoda koje se uče u PEAT edukaciji:

DP2: najjednostavnija metoda PEATa za brzo i efikasno transformiranje neugodnih emocija i misli kroz korištenje aku-točki za lijevu i desnu hemisferu mozga. Idealna za sve koji su previše u mentalu ili u emocijama. 100€ 

Nedavni testimonial za DP2 tehniku:

“Naučila sam tehniku prije pola godine i nikad je nisam sama sebi radila, sve dok nije toliko zagustilo da sam bila bez fizičke energije, suznih očiju, bez snage u glasu, razočarana i na rubu agresije..a baš nikog iz grupe da mi odradi tretman🥺 ..U kafiću,usred buke i ljudi (inače mi treba idealna atmosfera; osvjetljenje, mirisi, tišina, određene boje odjeće, vremenski uvjeti🙄) napravila si dp2…I u 2 minute riješila neželjene emocije, osjetila predivan mir i nastavila sa danom, kao da ništa nije bilo😊”


BAZIČNI PEAT: metoda za brzo i efikasno uklanjanje naboja s problema, kroz korištenje 3 aku-točke.  100€

MMM (Mala Magična Metoda): neutraliziranje tjelesnih senzacija psihosomatske prirode. 100€

DP4: neutraliziranje problema i kreiranje željenog kroz integriranje polariteta*. 100€

*Polariteti: 2 suprotstavljene emocije, misli ili senzacije koje imaju veliki naboj između sebe i troše nam energiju s konstantnim klackanjem s jedne na drugu stranu. Kada otkrijemo i integriramo polaritete te uklonimo naboj između njih, problem nestane te sada tu energiju koju smo donednavno koristili za “klackanje” između 2 krajnosti možemo iskoristiti za ostvarenje željenog. 

DP4 ekstra moduli:

  • rad sa sivom i zlatnom sjenom (Indiana Jones postupak) 50€
  • neutraliziranje traume zbog smrti bliske osobe 50€
  • UNIFIKACIJSKI PROCES: integracija prošlosti i budućnosti, sidrenje u sadašnji trenutak, integriranje i neutraliziranje straha od smrti. 50€

DUBOKI PEAT: otkrivanje i integriranje glavne nesvjesne igre i polariteta, ulazak u jednost. 150€

UNIVERZALNI PROCES: najnovija metoda od Slavinskog, autora PEATa – za integriranje polariteta. Uz DP2 najlakša metoda za samostalno korištenje. 100€

TAT PROCES: metoda za otkrivanje uzroka uklanjanje alergija i intoleracija i njihovo uklanjanje. 100€

METODA KAŽIPRSTA SA SLAMANJEM VREMENA I PROSTORA: rješavanje naboja s traumi u samo nekoliko minuta – jedina metoda koja se ne može raditi online (dobiva se detaljno objašnjena snimka) 80€

Sveukupna cijena: 980€
Posebna cijena paketa: 600€
Moguće je plaćanje u ratama

Na kraju edukacije dobiva se certifikat za PEAT praktičara s kojim možete nastaviti raditi s drugima. Jedan od najdivnih izvora zarade za sve koji vole pomagati drugima. 🙂

Za prijave na edukaciju javite se ovdje.

 

Iskustva s prošle PEAT edukacije:

“Kroz rad na sebi sa Peatom sam dobila jednu lakoću življenja, imam više vjere u život i u sebe, osjećam se osnažena jer sad znam kako riješiti životne izazove. Dobila sam moćni alat koji čini postojanje lakšim, ugodnijim, radosnijim… i moje, a i ostalih koji žele sa mnom raditi na poboljšanju svoje kvalitete života.”

Iz perspektive klijenta, PEAT metode su mi donijele mir, lakoću i neke nove spoznaje.
ALI, iz perspektive praktičara i korištenja PEAT metoda u radu s drugima, osjetila sam jednu potpuno novu razinu sreće i ispunjenosti! To je valjda jedino putovanje na kojem, sto duže putujem, sve manje “prtljage” nosim sa sobom✨✨✨🪄🪄🪄”

“Kako opisati moć PEAT-a u samo nekoliko rečenica? Iskustveno se najbolje doživi. 🤩 Moćna, brza i efektna tehnika koja mi je kao klijentici omogućila rješenja strahova, otpora i problema, s kojom sam nadogradila ono što mi je nedostajalo te me zbilja transformirala kao osobu. U život mi je donijela lakoću i sigurnost da imam rješenje za prepreke koje nailaze. Kao procesorica osjećam sreću i zadovoljstvo što mogu pomoći drugima i sigurnost da mogu pomoći sebi u daljnjem rastu. 🍀 Tehnika je logična i u većoj mjeri objašnjiva mom umu koji traži razumna objašnjenja za sve što radim, a s druge strane doseže tolike emotivne dubine, visine i osjećaj jednosti i mira koje pamtim i dvije godine nakon odrađenog procesa. Anamarija je sjajna trenerica PEAT-a – puna strpljenja, volje i znanja koje prenosi stručno, jasno, koncizno, a tijekom vježbi je velika podrška kako bi svaka od polaznica izašla s kompletnim setom vještina potrebnima za uspješno vođenje i najkompliciranijih tema. 💃 Nije riječ o suhoparnim predavanjima i vježbama koje se odrađuju tek tako s naštrebanom knjigom – naprotiv, uvijek interesantna predavanja, cake i informacije koje su nas držale u stalnoj zainteresiranosti. Mislim da je svaka od nas iz grupe polaznika jedva čekala ta zajednička druženja, otkrivanja, rješavanja i ispunjenja i da se uz edukaciju stvorio niz lijepih prijateljstava, veza i suradnji za dalje 💕 sve preporuke za novi tečaj PEAT-a – GO FOR IT 🥰🔥”

 

O voditeljici edukacije:

Anamarija Ferrari trenerica je za osobni rast i razvoj certificirana za trasformativne tehnike PEAT, FAIR, Aspektika, Satori. Kreatorica je programa ProBUDI LJUBAV prema sebi, Obilje i Energetski Marketing. Koristi u svom radu i tehnike Unutarnjih putovanja, All Level Healinga level 1 te Kvantne Harmonizacije. Njezin poziv je osvještavanje i vođenje drugih u otključavanju svoje osobne moći kroz coaching i glazbu. Inspiraciju vuče iz svog osobnog iskustva u kojem je uspjela transformirati se iz osobe nezadovoljne svim aspektima sbog života do sadašnje – pogađate – sretne i ispunjene osobe koja živi život punim plućima. 🙂

Za prijave i sva pitanja vezano za edukaciju javite se ovdje.